Pokémon TCG Live: Shrouded Fable Battle Pass Hrací Balíčky

Nový Pokémon TCG Live Battle Pass z edice Shrouded Fable!

Získejte více z Pokémon Trading Card Game Live pomocí herního Battle Passu. S Battle Passem můžete plnit úkoly a získávat zkušenosti, které vám odemknou nové úrovně v Battle Passu. Každý Battle Pass je dostupný pouze do vydání Pokémon edice. Začněte svou cestu Battle Passem Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Shrouded Fable s novým balíčkem Okidogi ex. Postupujte Battle Passem a odemkněte booster balíčky, kredity, sběratelskou bednu a 22 dalších karet, které můžete přidat do své kolekce!

Můžete také vyměnit Crystals za Prémiový pas, který odemkne další balíček zaměřený na Charizard ex. Prémiový pas také nabízí spoustu předmětů s tématikou Pecharunt, booster balíčky, mince, další sběratelskou bednu, Crystals a 22 dalších karet pro vylepšení vašeho balíčku Charizard ex.

Zdroj: pokemon.com/us/strategy/pokemon-tcg-scarlet-violet-shrouded-fable-battle-pass-deck-strategies

Shrouded Fable balíček Okidogi ex

Okidogi ex vede cestu svým útokem Poisonous Musculature, který k sobě připojí 2 základní temné Energie z vašeho balíčku. Ale taková síla má svou cenu: použitím tohoto útoku se Okidogi ex stane Poisoned.

Tuto nevýhodu můžete využít pomocí útoku Chain-Crazed následující tah. Útok obvykle způsobí 130 poškození, ale pokud je Okidogi ex Poisoned, tak způsobí 260 poškození. Jako další způsob pro získání stavu Poisoned pro vašeho Pokémona Okidogi ex můžete použít Pokémona Brute Bonnet – jeho schopnost Toxic Powder otráví oba aktivní Pokémony, vašeho i soupeřova, pokud Brute Bonnet má připojenou Ancient Booster Energy Capsule.

pokemontcg_sfa_okidogiex

Seznam karet balíčku Okidogi ex

Pokémon: 10
Trenéři: 38
Energie: 12
  • 6 Základní Temná Energie
  • 1 Základní Bojová Energie
  • 1 Základní Psychická Energie
  • 4 Luminous Energy PAL 191

Základní strategie balíčku Okidogi ex

Jelikož váš celý balíček je o Poisoned stavu, Atticus vám zamíchá celou ruku do balíčku a poté si líznete 7 karet, pokud je soupeřův aktivní Pokémon Poisoned, zatímco Binding Mochi zvýší sílu vašich útoků o 40 poškození do soupeřovo aktivního Pokémona, pokud je váš Pokémon Poisoned.

Tento balíček také poskytuje několik dalších způsobů, jak získat Energie na vaše Pokémony pro lepší konzistenci během hry. Nebojte se zahodit základní temné Energie pomocí Ultra Ball, Earthen Vessel, nebo Professor’s Research, protože to vám umožní zahrát Dark Patch – Item Trenér, s kterým 1 Energii z vašeho odkládacího balíčku připojíte přímo k jednomu z Temných Pokémonů na vaší lavičce.

Ačkoli je Okidogi ex hvězdou představení, nezapomeňte na ostatní Pokémony Věrné trojice v balíčku!

  • Munkidoriho schopnost Adrena-Brain přesune tři žetony poškození z jednoho vašeho Pokémona na jednoho soupeřova Pokémona.
  • Fezandipitiho schopnost Adrena-Pheromone může zabránit způsobenému poškození hodem mincí a zároveň přemění veškeré připojené Energie na poškození pomocí útoku Energy Feather.
  • A samotný Okidogi vypadá jako Pokémon bez Rule boxu. Díky své schopnosti Adrena-Power může získat dalších 100 HP a způsobit 170 poškození svým útokem Good Punch.

Všichni tito Pokémoni potřebují mít připojenou temnou Energii, aby mohli aktivovat své schopnosti, ale nezapomeňte, že i Luminous Energie může pomoci splnit tyto podmínky.

pokemontcg_twm_munkidori  pokemontcg_twm_fezandipiti  pokemontcg_twm_okidogi

Do tohoto balíčku bylo zahrnuto několik dalších Pokémonů, jako například Lumineon V, Squawkabilly ex a Radiant Greninja, kvůli užitečným schopnostem, které nabízejí. Lumineon V může najít Supporter kartu z vašeho balíčku, Squawkabilly ex vám může vytáhnout novou ruku v prvním tahu a s Radiant Greninja můžete zahodit 1 kartu Energie z vaší ruky, abyste si z balíčku mohli líznout 2 karty. Stojí za zmínku, že schopnost Lumineon V funguje pouze tehdy, když ho zahrajete ze své ruky, takže se snažte vyhnout hraní této karty pomocí efektu jako je  například Nest Ball, která Pokémona umístí přímo na lavičku.

pokemontcg_brs_lumineonv  pokemontcg_paf_squawkabillyex  pokemontcg_asr_radgreninja

Odemkněte Tier 16 v Battle Passu a získáte níže uvedené karty pro vylepšení vašeho balíčku:

  • 1 Okidogi ex SFA 090
  • 2 Pecharunt ex SFA 093
  • 1 Hisuian Samurott VSTAR CRZ GG52
  • 1 Hisuian Samurott V CRZ GG51
  • 1 Fezandipiti ex SFA 092
  • 1 Munkidori ex SFA 091
  • 1 Munkidori SFA 072
  • 2 Janine’s Secret Art SFA 088
  • 4 Earthen Vessel SFA 096
  • 1 Hero’s Cape TEF 152
  • 6 Základní Temná Energie SFA 098

Vylepšená strategie balíčku Okidogi ex

Všichni Tři Věrní se stali mocnými Pokémony ex a Pecharunt ex se připojil do boje, váš soupeř nebude vědět, co ho zasáhlo!

Schopnost Subjugating Chains Pokémona Pecharunt ex vám umožní přesunout Temného Pokémona z vaší lavičky (kromě kteréhokoli Pecharunt ex) do aktivní pozice a způsobit mu stav Poisoned, což perfektně zapadá do tohoto balíčku. Tato schopnost vás může dostat z těžkých situací a zároveň posílit útok Chain-Crazed Pokémona Okidogi ex.

pokemontcg_sfa_pecharuntex  pokemontcg_sfa_munkidoriex  pokemontvg_sfa_fezandipitiex

Pokud jde o zbylé dva Pokémony z Věrné trojice, Munkidori ex může sám rozdat nějaké poškození a zároveň odepřít soupeři kartu Odměny díky své schopnosti Oh No You Don’t, pokud máte v hře Pokémona Pecharunt ex. A díky Fezandipiti ex si můžete z balíčku líznout 3 karty, pokud byl jeden z vašich Pokémonů během soupeřova posledního tahu vyřazen.

Nakonec karta Supporter Janine’s Secret Art vám nabízí další způsob, jak vaše Pokémony otrávit a zároveň připojit základní temné Energie z balíčku k vašim Pokémonům.

Battle Pass balíček Charizard ex

Tord Reklev si odnesl vítězství z Mezinárodního mistrovství Evropy 2024 s balíčkem Charizard ex. Schopnost Infernal Reign Pokémona Charizard ex může rychle vybavit váš tým ohnivými energiemi.

Pokémon Charizard ex PAF 054

Seznam karet balíčku Charizard ex

Pokémon: 20
Trenéři: 34
Energie: 6
  • 6 Základní Ohnivá Energie

Základní strategie balíčku Charizard ex

Zaměřte se na získání Pidgeot ex, protože jeho schopnost Quick Search může najít jakoukoli kartu ve vašem balíčku a přidat ji do vaší ruky! S tímto mocným Pokémonem ve hře budete ve výhodné pozici. Dokonce i Pidgey má užitečný útok Call for Family, který může najít dva Basic Pokémony a dát je na vaši lavičku.

Můžete také použít Pokémona Bibarel, abyste si zajistili potřebné zdroje. Jeho schopnost Industrious Incisors vám umožní lízat karty, dokud nebudete mít 5 karet v ruce – použijte to k zotavení z karet jako je Iono a Unfair Stamp nebo to hrajte v kombinaci s kartami, které odhodí karty z vaší ruky, jako je Ultra Ball nebo Lost Vacuum.

pokemontcg_obf_pidgeotex  pokemontcg_brs_bibarel

A nezapomeňte na všechny Basic Pokémony v tomto balíčku! Jirachi a Manaphy mohou pomoci zmařit soupeřovo úsilí zaměřit se na vaše Pokémony na lavičce. Cleffa může zaútočit zdarma svým útokem Grasping Draw, což vám umožní lízat karty z balíčku, dokud jich nemáte v ruce 7. A co je nejlepší, tito základní Pokémoni – stejně jako Charmander, Pidgey a Bidoof – mají všichni 70 HP nebo méně, což znamená, že můžete použít Buddy-Buddy Poffin, abyste prohledali svůj balíček a dali dva z nich přímo na svou lavičku.

Pokud jde o silnější základní Pokémony v tomto balíčku, Radiant Charizard je nejen užitečný v pozdní hře se svou schopností Excited Heart, ale lze ho také použít dříve pomocí schopnosti Infernal Reign Charizard ex. Rotom V vám pomůže v úvodních kolech líznout karty z balíčku, ale mějte na paměti, že použití jeho schopnosti Instant Charge ukončí váš tah. A Lumineon V pomůže najít Supporter kartu v balíčku.

Pokémon Radiant Charizard CRZ 020  Pokémon Rotom V LOR 058  Pokémon Lumineon V

Do Tieru 14 v Premium Pass vám budou uděleny následující karty:

  • 2 Charizard ex PAF 234
  • 1 Charmeleon PAF 110
  • 1 Bibarel CRZ GG25
  • 1 Bidoof CRZ GG29
  • 1 Rotom V LOR 177
  • 1 Cleffa OBF 202
  • 2 Professor Turo’s Scenario PAR 257
  • 1 Roxanne CRZ GG66
  • 4 Buddy-Buddy Poffin TWM 223
  • 1 Nest Ball SVI 255
  • 6 Základní Ohnivá Energie OBF 230
""