Pokémon TCG balíček Grapploct a Glimmora

Jak si postavit balíček s Pokémony Grapploct a Glimmora?

Pokud právě začínáte svou cestu v Pokémon TCG a hledáte balíček, který vám umožní rychle se naučit základy a zároveň zažít vzrušení z vítězství, pak je kombinace Pokémonů Grapploct a Glimmora tou správnou volbou.

Proč je tento balíček skvělý?
  • Jednoduchá strategie: Kombinací těchto dvou Pokémonů vytvoříte účinnou strategii, která je snadno pochopitelná i pro úplné začátečníky.
  • Rychlé zápasy: Grapploct má schopnost vyřadit soupeřova Pokémona již za jedno kolo! To znamená, že vaše zápasy budou dynamické a plné překvapení.
  • Tlak na soupeře: Glimmora vám umožní neustále udržovat soupeře v napětí, neboť bude muset neustále přemýšlet o tom, jak ochránit své Pokémony před vaším útokem.

Hledáte obaly a kostky pro váš balíček?

Nejen karty dělají hru zábavnější! Doplň svou výbavu o praktické obaly na karty, které udrží tvoje Pokémony v bezpečí, a o speciální kostky pro ještě napínavější souboje.

Seznam karet v balíčku Grapploct a Glimmora

Pokémon (21)

Energie (10)

  • 10 Bojové Energie

Trenérské karty (29)

Podrobná strategie pro balíček Grapploct a Glimmora

Síla v jednoduchosti

Balíček postavený kolem Pokémonů Grapploct a Glimmora je ukázkou toho, že k úspěchu nemusíte mít složité kombinace. Síla tohoto balíčku spočívá v jednoduchosti a efektivitě.

Klíčové karty a jejich role

Grapploct: Jeho útok Slow-Acting Syncope je zničující. Pokud se vám podaří dostat ho do hry a úspěšně ho použít, je prakticky jisté, že soupeřův Pokémon bude na konci kola vyřazen.

Glimmora: Jeho útok Poison Petals způsobuje soupeřovi Pokémonovi značné poškození mezi koly. To nutí soupeře neustále měnit Pokémony, což vám dává příležitost k útoku. Jeho schopnost Shattering Crystal navíc znesnadňuje soupeři získat odměny, pokud se mu podaří Glimmoru vyřadit.

Základní strategie

  • Rychlý vývoj: Vaším cílem je co nejrychleji vyvinout Grapplocta a Glimmoru.
  • Tlak na soupeře: Jakmile máte tyto Pokémony v aktivní pozici, začněte je používat k útoku. Glimmora otráví soupeřova Pokémona, zatímco Grapploct připraví jeho vyřazení na konec kola.
  • Adaptace: Buďte připraveni reagovat na soupeřovy tahy. Pokud se soupeř snaží vyhnout vašim útokům, zkuste najít jiný cíl nebo použijte ostatní karty ve svém balíčku.

sv4-5_en_052_std  sv2_en_126

Podpůrní Pokémoni

Revavroom a Annihilape jsou skvělými doplňky do vašeho balíčku Grapploct a Glimmora. Oba přinášejí unikátní schopnosti, které mohou výrazně ovlivnit průběh hry.

Revavroom: Motor pro vaši hru
  • Schopnost doplnit ruku: Revavroom je jako malý motor, který neustále udržuje vaši ruku plnou karet. Díky němu budete mít vždy dostatek možností, jak reagovat na situaci na bojišti.
Annihilape: Zničující finále
  • Odměny jako zbraň: Annihilape je dokonalý finišer. Čím více odměn si soupeř vezme, tím silnější jeho útok bude. Je to skvělý způsob, jak zvrátit průběh hry ve svůj prospěch, zejména pokud se soupeřovi podařilo vyřadit několik vašich Pokémonů.
  • Stage 2: Nevýhodou Annihilape je, že je to Pokémon Stage 2, což znamená, že vyžaduje více času a zdrojů na jeho vývoj.
Jak tyto Pokémony nejlépe využít?
  • Revavroom: Hrajte ho co nejdříve, aby vám mohl začít doplňovat ruku.
  • Annihilape: Vyvíjejte ho až v pozdní fázi hry, když už máte soupeře oslabeného a očekáváte, že si brzy vezme několik odměn.

sv4-5_en_065_std  sv4-5_en_047_std

Trenérské karty

Stadium: Artazon a Calamitous Wasteland
  • Artazon: Tato karta je skvělá pro rychlé nastavení lavičky. Můžeš s její pomocí rychle dostat do hry další Pokémony, které potřebuješ pro vývoj nebo pro podporu.
  • Calamitous Wasteland: Tato karta je přímo dělaná pro tento balíček. Pokud tvůj soupeř nehraje bojové Pokémony, tato karta zdražuje stažení soupeřovo Pokémonů na lavičku o 1 energii, a to se skvěle hodí k naší strategii s Pokémony Grapploct a Glimmora.

sv4-5_en_076_std  sv2_en_175

Pokémon Tool: Luxurious Cape a Technical Machine: Evolution
  • Luxurious Cape: Tato karta je skvělá pro zvýšení odolnosti tvých klíčových Pokémonů. Můžeš ji použít na Grapplocta nebo Glimmoru, aby byli odolnější vůči útokům soupeře. Nicméně, buď opatrný, protože pokud soupeř tohoto Pokémona vyřadí, získá navíc odměnu.
  • Technical Machine: Evolution: Tato karta je skvělá pro rychlý vývoj tvých Pokémonů. Díky ní můžeš rychle dostat do hry Grapplocta a Glimmoru a začít s útoky.

sv4_en_166_std  sv4_en_178_std

Supporter: Iono, Arven a Boss’s Orders
  • Iono: Tato karta je skvělá pro doplnění tvé ruky a zároveň může narušit soupeřovu strategii tím, že mu vezme karty z ruky.
  • Arven: Tato karta ti umožní najít důležité nástroje, jako je Technical Machine: Evolution.
  • Boss’s Orders: Tato karta je skvělá pro dokončení zápasu. Můžeš s její pomocí donutit soupeře do aktivní pozice dát Pokémona, kterého nemůže stáhnout, a následně ho vyřadit.

sv4-5_en_080_std  sv3_en_186  sv2_en_172

Zvládli jste základy s Grapploctem a Glimmorou? Připraveni na další výzvu? Prozkoumejte naše další články a objevte nové strategie a kombinace Pokémonů! Klikněte na odkazy níže a vyberte si svůj další balíček!

""