Nové karty oznámeny z Pokémon edice Surging Sparks!

Připravte se na nabití svých Pokémon TCG alb novými vzrušujícími kartami, které na vás čekají v nadcházející edici Surging Sparks.

Rozšíření Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet—Surge Sparks se nadále zaměřuje na jedinečnou jiskru Stellar Tera ex Pokémonů. Uprostřed lesku nových Stellar Tera Pokémonů, toto nové rozšíření také zdůrazňuje klíčové Pokémony a trenéry z Pokémon Scarlet a Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk.

Zůstaňte s námi a my vám představíme pět jedinečných karet z více než 190 nových, které si můžete přidat do své sbírky již 8. listopadu 2024.

Zdroj: pokemon.com/us/pokemon-news/see-new-cards-from-the-pokemon-tcg-scarlet-violet-surging-sparks-expansion

Magneton - Ilustrátor: Nisota Niso

 SV08_EN_59

Pojďme na elektřinu! Ability Overvolt Discharge Pokémona Magneton umožňuje nabít většinu Pokémonů v jediném tahu za cenu, že bude vyřazen. To je obvykle na škodu, ale zaručuje, že váš další útok bude téměř vždy silný. Navíc, manipulace s kartami odměn soupeře může být klíčová pro karty jako Counter Catcher a Briar. Očekáváme, že si Magneton najde cestu do Miraidon ex balíčků nebo možná se dokonce spáruje i s nadcházejícím Pikachu ex!

Slaking ex - Ilustrátor: PLANETA Igarashi

SV08_EN_147

Způsobit 280 poškození jedním útokem v Pokémon TCG je obvykle obtížné, ale Slaking dokazuje, že navzdory své předchozí pověsti to může být snadné! Jen za 2 bezbarvé energie může Slaking ex svým útokem Great Swing způsobit 280 poškození, což stačí k vyřazení většiny Pokémonů ex a Pokémonů V. Budete muset odhodit energii, ale je to nízká cena, pokud jedním útokem vyřadíte soupeři Pokémona. Skutečnou nevýhodou je, že Slaking Ability Born to Slack vyžaduje, aby soupeř měl ve hře Pokémona ex nebo Pokémona V, aby mohl vůbec útočit, takže se nemůžete spoléhat pouze na tohoto líného Pokémona.

Exeggcute - Ilustrátor: Yuriko Akase

SV08_EN_192

Ty to dokážeš, Exeggcute! Tento Pokémon sice není známý pro svou fyzickou zdatnost, ale ilustrátorka Yuriko Akase ho zobrazuje v nečekaném sportovním prostředí...a podezřelého stínu palmy. Zajímalo by nás, zda vajíčkový Pokémon na této ilustraci sní o něčem ještě větším, než je sport.

Technical Machine: Fluorite - Ilustrátor: Studio Bora Inc.

SV08_EN_188

V posledních několika rozšířeních jste viděli několik karet Technical Machine Pokémon Tool, ale žádná není tak barevná jako tato. Útok karty Technical Machine: Fluorite vyžaduje jedinečnou kombinaci travní, vodní a psychické energie a umožňuje vyléčit všechna poškození všech vašich Tera Pokémonů. Odhození všech energií pro použití tohoto útoku představuje značnou nevýhodu, nicméně někteří trenéři se mohou pokusit zkombinovat tuto kartu s Reversal energií, pokud zaostávají v počtu odměn.

Lisia’s Appeal - Ilustrátor: Nobusawa/Mochipuyo

SV08_EN_246

Pokud vás Lisia ještě nezaujala, tato karta vás jistě okouzlí. Nobusawa/Mochipuyo – kteří jsou známí zejména tím, že ilustrují postavy podobné idolům – debutují jako umělci Pokémon TCG s oslnivou ilustrací se slavným idolem z regionu Hoenn a jejím Pokémon partnerem Altaria.

Tyto a mnoho dalších karet najdete v rozšíření Pokémon TCG Surging Sparks, které vychází 8. listopadu 2024.

""