Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropa 2024

pokemon_mezinarodni_mistrostvi_evropa

Co je to Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropy?

Pokémon Europe International Championships je oficiální akce pořádaná Pokémon Company. Zde hráči soutěží v různých Pokémon hrách a snaží se vyhrát první místo a skvělé ceny s Pokémon tématikou.

Na místě konání 2024 Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropy jste také mohli najít Pokémon Center, kde si můžete koupit spousty exkluzivních plyšáků, oblečení, TCG karet a mnoho dalšího, všechno s tématikou Pokémonů.

Kdy a kde probíhá Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropy?

Pokémon Company každý rok v dubnu pořádá Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropy. Tento rok 2024 Pokémon Europe International Championships probíhalo od 5. dubna do 7. dubna 2024 v Londýně.

Kde najdu více informací o Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropy?

Více informací najdete na oficiální stránce pokemon.com. Doporučujeme stránku pokemon.com průběžně sledovat, aby Vám žádné novinky o Pokémonech neunikly. Informace o Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropa 2024 najdete zde.

Jaké Pokémon hry jsou podporované pro turnajové hraní?

Na 2024 Pokémon Mezinárodním mistrovství v Evropě bylo možné soutěžit v turnaji v těchto hrách: Pokémon TCG, Pokémon Scarlet & Violet Video Game, Pokémon GO a Pokémon UNITE.

Pokémon TCG rotace Standard formátu

Než začne Pokémon Mezinárodní mistrovství Evropy, tak probíhá Pokémon TCG rotace Standard formátu. Vyřazují se staré karty, které jsou poté zakázané na hraní v Standard formátu. Více informací o Pokémon TCG rotaci najdete zde.

""